Żywice specjalnego zastosowania
| Cecha | Parametry | 
| Zastosowanie | Produkcja elementów o wysokiej elastyczności, najczęściej stosowana jako komponent uelastyczniający w branży Budowlanej | 
| Technologia przetwarzania | Dowolna, najczęściej laminowanie ręczne lub nawijanie | 
| Specjalne właściwości | Bardzo wysoka elastyczność (do 60%), wysoka wytrzymałość na uderzenia | 
| Inne | Średni czas utwardzania 17-21 min | 
| Cecha | Parametry | 
| Zastosowanie | Produkcja szpachli, kotew chemicznych, produkty gdzie wymagany jest brak emisji styrenu | 
| Technologia przetwarzania | Laminowanie ręczne, wtrysk, SMC/BMC | 
| Specjalne właściwości | Brak zawartości styrenu (monomerem sa metakrylany) | 
| Inne | Krótki czas utwardzania 4-6 min, niska gęstość 0,98 kg/l i lepkość 200-400 mPas | 
| Cecha | Parametry | 
| Zastosowanie | Produkcja żekotów izoftalowych | 
| Technologia przetwarzania | - | 
| Specjalne właściwości | bardzo dobre przetwarzanie, odporność na UV, wysoka jakość pigmentowania | 
| Inne | Certyfikat Food Contact |